Tekst o aktivnostima Centra za podršku i inkluziju Help Net u Glasu Centara

U julskom broju Glasa Centara – informativnom biletenu Asocijacije centara za socijalni rad Srbije nalaze se dva teksta koji  se odnose na aktivnosti Centra za podršku i inkluziju Help Net.

Naime, na 45. strani je tekst o projektu „Jačanje međugeneracijske solidarnosti“, koji je realizovao Help Net uz podršku Međunarodnog Višegrad fonda. Tekst možete pročitati u celosti OVDE.

Na sledećoj, 46. strani je tekst o održanoj izbornoj godišnjoj Skupštini Gerontološkog društva Srbije (GDS). Skupština je održana 20. maja 2021. godine u prostorijama Crvenog krsta Srbije, kada je i izabran Upravni odbor Društva, a jedna od članica Upravnog odbora je Gordana Milovanović, predsednica udruženja Help Net. Ceo tekst možete pročitati OVDE.

Lična priča iz Šapca

Marko, 21 godina, rođen u Loznici, trenutno zbog posla i studija živi u Šapcu.  Zahvaljujući Caritasu Šabac i HelpNetu dobio sam šansu da unapredim svoje

Više
Lična priča iz Šapca

Pamela Dregić, 35 godina, rođena u Požarevcu  „Jako sam srećna što sam imala mogućnost da prođem ovu obuku i upoznam sve ove ljude. Na kraju,

Više
Lična priča iz Novog Bečeja

Danijela, 53 godine „Stečena iskustva ću aktivno koristi u svom budućem radu“. Danijela je poreklom iz mesta Darda, koje se nalazi blizu Osijeka (Republika Hrvatska).

Više