Poziv na kreativne radionice namenjene mladima i starijima   

Pozivamo zainteresovane građane/ke različitih starosnih dobi – i mlade i starije da učestvuju na kreativnim radionicama.  Imaćete priliku da ispričate svoje priče, povežete se sa drugim učesnicima i da zajedno u grupi učite i razvijate se. 🎈🎈🎈

Na ciklus radionica se možete prijaviti putem sledećeg linka 👉 https://forms.gle/bcJ2FfEsRM1CuUcq6 

Pored radionica, imaćemo i  izložba fotografija, koju ćemo izložiti na proleće i koja će biti dostupna svima, zato nam se pridružite i ostavite vaš lični pečat na ovom projektu. 📸

Radionice su deo projekta  „Jačanje otpornosti starijih osoba i osoba sa invaliditetom tokom COVID-19 i budućih katastrofa“ sprovodi Centar za podršku i inkluziju Help net u saradnji sa Crvenim krstom Srbije, a finansiran je od strane Evropske unije. 
 

Očekujemo vas 🍀

Neformalnih negovatelja
Unapređenje kompetencija neformalnih negovatelja i profesionalaca u Republici Srbiji i Bosni i Hercegovini

Projekat je kreiran tako da nastoji da postigne opšti cilj grant šeme koji podrazumeva podsticanje socijalne i ekonomske inkluzije, a kroz doprinos socijalnoj inkluziji neformalnih negovatelja u sistem socijalne zaštite i to na teritoriji Mačvanskog okruga i kantona Tuzla.

Finansijska podrška obezbeđena kroz grant šemu: Program prekogranične saradnje Srbije i Bosne i Hercegovine 2014 – 2020, u okviru instrumenta za predpristupnu pomoć  Evropske unije.

Period realizacije: 1.05. 2023 – 30.04.2024. godine.

Više