DRUGI KRUG JAVNOG POZIVA za licencirane pružaoce usluge pomoć u kući

Centar za podršku i inkluziju HELP NET raspisuje DRUGI KRUG JAVNOG POZIVA za licencirane pružaoce usluge pomoć u kući za starije i osobe sa invaliditetom za učešće u projektu „Obuka, radna praksa i mogućnost zapošljavanja u oblasti pomoći u kući za starije osobe” u okviru programa Migracije za razvoj (PME).

JAVNI POZIV možete preuzeti OVDE

Dokumentacija javnog poziva podrazumeva:

  • Prijavni formular – popunjen i potpisan profil organizacije. Obrazac za profil organizacije možete preuzeti OVDE;
  • Dokaz o važećoj licenci za pružanje usluge Pomoć u kući;
  • Biografije (CV-jevi) mentora i mentorki koji odgovaraju navedenim kriterijumima
    (svojeručno potpisani) na engleskom jeziku.

Rok i način podnošenja prijave

Javni poziv je otvoren od 1. do 11. februara 2021. godine.

Prijave se podnose elektronskim putem, na adresu: info@helpnet.rs najkasnije do 11. februara u 17 časova, sa naznakom: “(ime organizacije) – prijava licenciranog pružaoca usluge pomoći u kući”. Sva dokumentacija mora biti u .pdf ili sličnom formatu koji ne dozvoljava unošenje naknadnih izmena.

Prijave pristigle nakon navedenog datuma neće biti razmatrane.

Za sve dodatne informacije, možete se obratiti putem imejla info@helpnet.rs ili broja telefona: 060/388 20 91.

Projekat „Obuka, radna praksa i mogućnost zapošljavanja u oblasti pomoći u kući za starije osobe“ realizuje Centar za podršku i inkluziju Help Net, u okviru programa Migracije za razvoj (PME) koji sprovodi Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) i deo je inicijative »Povratak u nove šanse« nemačkog Saveznog ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj (BMZ). Više o Programu: https://www.startfinder.de/sr/pronaci_savet/centar-za-savetovanje-u-srbiji

Neformalnih negovatelja
Unapređenje kompetencija neformalnih negovatelja i profesionalaca u Republici Srbiji i Bosni i Hercegovini

Projekat je kreiran tako da nastoji da postigne opšti cilj grant šeme koji podrazumeva podsticanje socijalne i ekonomske inkluzije, a kroz doprinos socijalnoj inkluziji neformalnih negovatelja u sistem socijalne zaštite i to na teritoriji Mačvanskog okruga i kantona Tuzla.

Finansijska podrška obezbeđena kroz grant šemu: Program prekogranične saradnje Srbije i Bosne i Hercegovine 2014 – 2020, u okviru instrumenta za predpristupnu pomoć  Evropske unije.

Period realizacije: 1.05. 2023 – 30.04.2024. godine.

Više