Održan akreditovan program obuke gerontodomaćica/gerontodomaćina za pružanje usluge Pomoć u kući za stara i invalidna lica u Ivanjici

U Ivanjici je u periodu od 22.01. do 25.01.2020. godine održana obuka „Program obuke gerontodomaćica/gerontodomaćina za pružanje usluge Pomoć u kući za stara i invalidna lica“. Obuka je održana u skupštinskoj sali Opštinske uprave Ivanjica, na adresi Venijamina Marinkovića br. 1 u Ivanjici a bilo je prisutno ukupno 30 zainteresovanih polaznika koji su uspešno završili program obuke.

Obuka je organizovana u okviru projekta „Za bolju budućnost“ koji realizuje ’’Društvo za dečiju i cerebralnu paralizu’’ iz Ivanjice, a koji finansijski podržava Vlada Švajcarske preko programa SWISS PRO.

Obuku su održali stručni radnici Centra za podršku i inkluziju Help net-a MA socijalni radnik Vladimir Jovanović i MA socijalni radnik Danka Đukić.

 

**** Integralni program obuke pod nazivom „Program obuke gerontodomaćica/gerontodomaćina za pružanje usluge Pomoć u kući za stara i invalidna lica“ čiji je nosilac autorskih prava Centar za podršku i inkluziju Help net, akreditovan je u oktobru 2019. godine.

 

 

Prilog o obuci možete pogledati OVDE

 

Lična priča iz Šapca

Marko, 21 godina, rođen u Loznici, trenutno zbog posla i studija živi u Šapcu.  Zahvaljujući Caritasu Šabac i HelpNetu dobio sam šansu da unapredim svoje

Više
Lična priča iz Šapca

Pamela Dregić, 35 godina, rođena u Požarevcu  „Jako sam srećna što sam imala mogućnost da prođem ovu obuku i upoznam sve ove ljude. Na kraju,

Više
Lična priča iz Novog Bečeja

Danijela, 53 godine „Stečena iskustva ću aktivno koristi u svom budućem radu“. Danijela je poreklom iz mesta Darda, koje se nalazi blizu Osijeka (Republika Hrvatska).

Više