Nastavak pružanja usluge Pomoć u kući na teritoriji AP Kosovo i Metohija

Povodom obeležavanja 30 godina opštine Zvečan, u ponedeljak,  12. jula 2021. godine u svečanoj sali opštinske uprave Zvečan, 64 gerontodomaćice/gerontodomaćina potpisali su Ugovor o radu na terenu. Stoga, nastavljeno je pružanje usluge Pomoć u kući za 409 najstarijih sugrađana Kosova i Metohije, i to u 21 opštini. 

 

Tim povodom, predsednica udruženja Help Net, Gordana Milovanović uručila je zahvalnice direktoru Kancelarije za Kosovo i Metohiju Predragu Petrović i predsedniku opštine Zvečan Ivanu Todosijeviću. 

U okviru i ove javne nabavke, Help Net će realizovati aktivnosti  koje doprinose poboljšanju kvaliteta života populacije starijih građana kroz pružanje podrške u svakodnevnim životnim aktivnostima.

***** Medijski prilozi:

Novosti: Pročitajte ceo tekst

Radio Mitrovica Sever: Pročitajte ceo tekst

Lična priča iz Šapca

Marko, 21 godina, rođen u Loznici, trenutno zbog posla i studija živi u Šapcu.  Zahvaljujući Caritasu Šabac i HelpNetu dobio sam šansu da unapredim svoje

Više
Lična priča iz Šapca

Pamela Dregić, 35 godina, rođena u Požarevcu  „Jako sam srećna što sam imala mogućnost da prođem ovu obuku i upoznam sve ove ljude. Na kraju,

Više
Lična priča iz Novog Bečeja

Danijela, 53 godine „Stečena iskustva ću aktivno koristi u svom budućem radu“. Danijela je poreklom iz mesta Darda, koje se nalazi blizu Osijeka (Republika Hrvatska).

Više